УСЛУГИ

Здравейте!
Ние сме Евелина Несторова /фотограф/ и Силвия Тодорова

ВИЕ СЪЗДАВАТЕ МОМЕНТИ – НИЕ ГИ ЗАПЕЧАТВАМЕ !


 

1. Фотосесия на деца от 3 месеца до 1 година.

Малките модели често са непредвидими, особено в тази възраст. Ето защо ние няма да ограничаваме времетраенето на вашата първа фотосесия, за да ви позволим да се отпуснете и насладите максимално на момента, който ние ще запечатаме. Подбора на място и време зависи от вас и най вече от възрастта на вашето дете, както и от сезона.
Снимки в парка, в студиото или в къщи – свържете се с нас и заедно ще определим най-подходящото място и време за вашата фотосесия.
!!! За да получите разнообразни и естествени снимки е необходимо вашето дете да може да стои стабилно седнало или поне да се изправя на ръце и да държи изправена главата си.

2. Фотосесия на новородени – от 5 до 20 дни.

Може и да ви се вижда рано за снимки на вашето новородено бебе, но това е най- подходящата възраст за запечатване на онези сладки и нежни моменти на спящо бебе. Снимането изисква търпение и време така че се подгответе, а ние ще се съобразим най- вече с режима и нуждите на вашето бебе, така че то да се чувства най-удобно.

3. Фотосесия на деца над 1 година.

Свържете се с нас , за да уточним най подходящото място и време. Фотосесията отнема около 60 мин.

4. Портретна фотосесия.

Искате да си направите подарък или просто да се позабавлявате пред обектива – портретна фотосесия в студиото или на открито е за всеки.От семейна фотосесия до индивидуално заснемане на тематични снимки. Ние ще изпълним вашето желание и ще осъществим идеите ви. Непринудени снимки в парка или в градка среда на любимо за вас място или по наша препоръка според повода.